Actualitat

Beques APdC 2021: Et donem 300 euros per a la formació que vulguis!

10/05/2021

Si ets associat/da a l’APdC i estàs pensant en iniciar alguna formació, ara pots optar a fer-ho gratuïtament. Des de l’APdC tornem a oferir 20 beques de 300 euros per emprar en formacions relacionades amb la interpretació de dansa, la creació, la gestió, la producció, la comunicació o la fisioteràpia, entre altres àrees d’interès del sector professional de la dansa. L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir les despeses de tallers, cursos regulars, entrenaments, classes, workshops, seminaris, conferències, jornades, etc.

En total atorgarem 18 beques destinades a socis i sòcies professionals i 2 a socis/es estudiants.

Aquestes formacions es poden fer a qualsevol centre del territori espanyol o de l’estranger, i s’han de realitzar durant el 2021. Per omplir el formulari no és imprescindible haver-se inscrit prèviament a cap formació. En el cas que la formació triada tingui un cost inferior a 300€, el becat podrà triar una segona formació fins a completar aquest import, i a més, es podran incloure les despeses de transport.

NOTA: Aquestes beques no es poden fer servir per finançar els entrenaments per a professionals de clàssic i/o contemporani organitzats per l’APdC, en la modalitat de carnet anual, ja que aquest preu ja està subvencionat per l’associació. Sí que es poden utilitzar per finançar els abonaments de 5 classes o les sessions soltes. Més informació a https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

Els professionals interessats poden omplir el formulari fins al dijous 3 de juny de 2021.

L’APdC realitzarà dos sortejos (a través de sortea2.com) el divendres 4 de juny a les 12h: unper als socis/es professionals, i un altre per als socis/es estudiants. Els sol·licitants que ho vulguin, podran presenciar els sortejos, a l’oficina de l’APdC (Carrer d’Eugeni d’Ors 12, 08028 Barcelona).

Per a qualsevol consulta envieu un e-mail a projectes@dansacat.org.