Actualitat

Beques APdC 2020: Et donem 300 euros per a la formació que TU vulguis!

25/11/2019
La formació és un dels pilars de l’APdC. I per això seguim apostant per les beques per a socis i sòcies, valorades en 300 euros cadascuna.
Si estàs pensant en formar-te, l’APdC t’ofereix l’oportunitat de fer-ho gratuïtament! El 2019 l’associació va augmentar l’oferta de beques per a socis i sòcies de l’entitat a 20. I pel 2020 mantenim l’oferta: 10 al gener i 10 al juny. 
Per a la convocatòria de gener es donaran 9 beques destinades a professionals i 1 a estudiants. L’objectiu és cobrir les despeses de tallers, cursos regulars, entrenaments, classes, workshops, seminaris, conferències, jornades, etc., a qualsevol centre de l’Estat Espanyol durant el 2020. Poden estar relacionades amb la interpretació de dansa, la creació, la gestió, la producció, la comunicació o la fisioteràpia, entre altres àrees d’interès del sector professional de la dansa.
NOTA: Aquestes beques no es poden fer servir per finançar els entrenaments per a professionals de clàssic i/o contemporani en la modalitat de carnet anual, ja que aquest preu ja està subvencionat per l’associació. Sí que es poden utilitzar per finançar els abonaments de 5 classes o les sessions soltes.
Els professionals i estudiants interessats han d’omplir el formulari abans del dimecres 8 de gener de 2020. No cal haver-se inscrit a la formació per participar al sorteig. Els becats de l’edició anterior, juny 2019, no es podran presentar a aquesta convocatòria.
L’APdC realitzarà dos sortejos (a través de sortea2.com) el dijous 9 de gener a les 11h: un per als socis/es professionals, i un altre per als socis/es estudiants. Els sol·licitants que ho vulguin, podran presenciar els sortejos, a l’oficina de l’APdC (Carrer d’Eugeni d’Ors 12, 08028 Barcelona).

Consulteu les bases de la convocatòria aquí.