Actualitat

Beques APdC 2020: Et donem 300 euros per a la formació que TU vulguis!

22/06/2020
La formació és un dels pilars de l’APdC. I per això seguim apostant per les beques per a socis i sòcies, valorades en 300 euros cadascuna.
Si estàs pensant en formar-te, l’APdC t’ofereix l’oportunitat de fer-ho gratuïtament! El 2019 l’associació va augmentar l’oferta de beques per a socis i sòcies de l’entitat a 20. I pel 2020 mantenim l’oferta: 10 al gener i 10 al juny. 
Per a la convocatòria de juny es donaran 9 beques destinades a professionals i 1 a estudiants.
L’objectiu és cobrir les despeses de tallers, cursos regulars, entrenaments, classes, workshops, seminaris, conferències, jornades, etc. Poden estar relacionades amb la interpretació de dansa, la creació, la gestió, la producció, la comunicació o la fisioteràpia, entre altres àrees d’interès del sector professional de la dansa.
Aquestes formacions es poden fer a qualsevol centre del territori espanyol o de l’estranger, i s’han de realitzar entre els mesos de juliol i desembre de 2020.
Per omplir el formulari no cal haver-se inscrit prèviament a la formació.

NOTA: Aquestes beques no es poden fer servir per finançar els entrenaments per a professionals de clàssic i/o contemporani en la modalitat de carnet anual, ja que aquest preu ja està subvencionat per l’associació. Sí que es poden utilitzar per finançar els abonaments de 5 classes o les sessions soltes.
Els professionals i estudiants interessats han d’omplir el formulari abans del dimecres 22 de juliol de 2020. No cal haver-se inscrit a la formació per participar al sorteig. Els becats de l’edició anterior, (desembre 2019), no es podran presentar a aquesta convocatòria.
L’APdC realitzarà dos sortejos (a través de sortea2.com) el dijous 23 de juliol: un per als socis/es professionals, i un altre per als socis/es estudiants. 

Consulteu les bases de la convocatòria aquí.