Actualitat

Primera edició de la Beca Robisco de fotografia i vídeo per a projectes novells d’arts escèniques

23/08/2021

El fotògraf i soci de l’APdC Jesús Robisco convoca la primera edició de la Beca Robisco, que premiarà a un projecte de dansa amb la realització d’un treball de fotografia i vídeo.

Podran optar a la Beca Robisco tots aquells/es intèrprets i/o coreògrafs/es majors d’edat de qualsevol nacionalitat o procedència.

Es podran presentar obres de dansa en les especialitats de flamenc, clàssic, contemporani, dansa espanyola i dansa urbana tant coreografies grupals, duos o solos.

La Beca Robisco s’orienta a aquells projectes de nova formació als quals els és més complicat aconseguir algun tipus de finançament. Per això, el projecte que es presenti haurà de tenir un caràcter novell.

El jurat estarà format per Jorge Crecis com a president i organitzador del jurat, Catherine Allard, Carlos Chamorro, Olga Cobos i Moises Moe.

El termini de presentació acaba el 30 de setembre.

Beca Robisco
Foto: Iván Gascón

“Tenim una cosa que val molt, que val més que els diners… tenim els nostres cossos, tenim les ganes, tenim la il·lusió, tenim el temps i sobretot tenim bones idees. Per ajudar a que part de tot aquest potencial sigui una realitat neix la Beca Robisco. Des d’una intenció d’ajudar, d’ajudar-nos, i d’altra banda d’agrair tot el que m’ha aportat la dansa. El que al principi va ser un descobriment fortuït es va tornar una professió, però sobretot ha estat sempre una font de realització i de gaudi, de creixement i de molt aprenentatge “.

Jesús Robisco