Actualitat

“Barking beauty” de Guido Sarli guanya el Dansalt 2010

31/05/2010

El passat dissabte 29 de maig va tenir lloc la final del 7è concurs coreogràfic Dansalt al Teatre de Salt, coorganitzat per Nou Espiral i l’Ajuntament de Salt. Entre les 20 companyies presentades i d’ entre les 6 finalistes amb propostes de dansa contemporània, flamenc i fusió d’estils, es va fer amb el premi la coreografia de dansa contemporània Barking beauty, de Guido Sarli i interpretada per Anna Hierro (ex-ballarins d’It Dansa) i el mateix Sarli. El corògraf va rebre un premi en metàl·lic de 1.300 euros a més de la possibilitat d’actuar al festival Emergent de Sant Gregori (10 de juliol) i al Palamós Summer Dance, a més de ser la companyia convidada a la propera edició del Dansalt.

El segon premi se’l van endur Iker Arrue i Laura Villar per la seva peça Ukenage que també interpreten els propis creadors. La dotació d’aquest segon premi és de 700 euros.

El jurat ha estat format per Rosa Alba, Peter Mika i Jep Sánchez i ha assegurat que les propostes presentades -13 d’elles de dansa contemporània- han estat d’un gran nivell.

La resta de coreografies finalistes han estat:
San san kudo Creada i interpretada per Toni Izquierdo i Satoko Koshima.
Las poderosas Creació de Carme Martí. Amb Elisa del Pozo, Laura Marsal, Ana García de Andoin i Katarzyna Wysocka.
Si no fos per tu, seria jo Creació de Neus i Elena Masó. Amb Meritxell Balada i Elena i Neus Masó.
Enlloc del cos Creació d’Esther Giménez. Amb Adrián Biarje, Raffaella Carpio, Juancarlo Castillo, Laura Dorna i Lourdes Solà.