Actualitat

Barcelona Districte Cultural reprèn durant el juliol part de la programació anul·lada per la Covid-19

25/06/2020
Barcelona Districte Cultural torna als escenaris a partir del dimecres 1 de juliol per reprogramar part de les funcions del seu setè circuit que es van haver d’anul·lar el passat mes de març a causa de la covid.
Recuperarà 23 funcions per a públic (i dues més vinculades a casals d’estiu per a infants) i tornarà a estar present a 14 escenaris de la ciutat. Prop de les altres 70 funcions que es van anul·lar seran recuperades durant els mesos de setembre i octubre, aquestes últimes ja encavalcant-se amb la nova programació del circuit.

Entre els espectacles reprogramats n’hi ha de dansa (Movimiento colateral, de Cia José Manuel Álvarez; i Àer, de Cia Laia Santanach), música (Marc Parrot, Enma Fernández i Joina) o teatre, com (Converses amb el meu úter i altres interlocutors, de Núria Planes Llull). També hi ha cabuda pel teatre familiar, amb Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol, de La Pera Llimonera; Ni cap ni peus (Circ Vermut); El silenci d’Hamelín (Farrés Brothers); Bitxos raros (Nuri Total) o Rojo (Mireia Miracle Company).

La programació de Barcelona Districte Cultural d’aquest mes de juliol arribarà a CC Albareda i Casinet d’Hostafrancs (Sants-Montjuïc); Auditori Sant Martí (Sant Martí); Barceloneta i Centre Sant Pere (Eixample); CC Baró de Viver i Can Clariana Cultural (Sant Andreu); CC Matas i Ramis, Casal Font d’en Fargues i Lluïsos d’Horta (Horta-Guinardó); CC Joan Oliver ‘Pere Quart’ i Tomasa Cuevas (Les Corts); Vil·la Urània (Sarrià-Sant Gervasi) i CC La Sedeta (Gràcia).

La represa de l’activitat es farà donant compliment en tot moment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries per tal de protegir la salut tant del públic com dels artistes participants com del personal tècnic. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d’aforament es farà imprescindible la reserva d’entrades per als espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.