Actualitat

Barcelona Districte Cultural estrena format digital

20/04/2020

El circuit de cultura de proximitat aproparà els artistes al públic a través de tallers artístics en línia. A través de les xarxes socials, aquestes formacions online seran protagonitzades pels artistes que han hagut d’ajornar les seves actuacions: es podrà assistir a classes de dansa, hi haurà malabars i acrobàcies, píndoles musicals i xerrades.

Entre les primeres activitats programades destaquen els tallers de José Manuel Álvarez, ballador de flamenc, que es presentava als escenaris del Barcelona Districte Cultural amb Movimiento colateral i que oferirà una classe per aprendre a ballar rumba; Laia Santanach, ballarina i coreògrafa que havia de presentar l’espectacle Àer i que explicarà la dansa del contrapàs, una dansa que ella desconstrueix en el seu espectacle. Altres propostes les faran companyies com Adrià Olay, Circ Vermut, The Feliuettes, Mireia Miracle, Impro Barcelona i Anna Colom.
Aquests tallers, que es van iniciar el dijous 16 d’abril, s’integraran a les xarxes del Barcelona Districte Cultural amb salutacions i petites càpsules artístiques també protagonitzades pels artistes de la setena edició d’aquest circuit, que habitualment es desenvolupa en 21 escenaris (principalment de centres cívics) dels 10 districtes de la ciutat.

La voluntat del Barcelona Districte Cultural és reprogramar les actuacions ajornades de les companyies del setè circuit un cop les circumstàncies ho permetin i en la mesura en què sigui possible.

Per a més informació podeu consultar la seva web i xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).