Actualitat

Avançament de la Formació APdC de tardor

05/08/2015

A l’APdC seguim treballant per oferir-vos cursos i xerrades per a complementar la vostra formació. A continuació us avancem algunes de les propostes formatives que tenim previstes per a la tardor. Més endavant us enviarem la informació ampliada de cada activitat, amb tots els detalls i el procediment d’inscripció.

OCTUBRE

Recerca de fons privats per a projectes escènics
Dimecres 28 d’octubre de 10h a 14h – Lloc a determinar

Sessió organitzada conjuntament amb l’AADPC, la TTP i l’APCC
Es donaran claus per a la cerca de patrocinadors (situació actual, aspectes legals i fiscals, l’estratègia,…); aprendrem a fer una campanya de crowfunding, diversos casos d’èxit;  i com buscar coproductors, entre d’altres temes.

La sessió estarà a càrrec d’Impulsa Fundraising i La Baldufa.

-Píndola de coneixement sobre drets d’autor i propietat intel·lectual

Data i lloc per determinar
Sessió organitzada conjuntament amb l’AADPC, la TTP i l’APCC

NOVEMBRE

-I Jornada de Bones pràctiques: La Dansa a l’escola
Dissabte 14 de novembre a Banyoles
Organitzada conjuntament amb Moviment Lantana, i  amb la col·laboració de la Universitat de Girona. L’objectiu és donar visibilitat a aquells projectes que tenen la dansa com a vehicle pedagògic/educatiu, i aconseguir una major presència de la dansa a l’escola amb projectes de qualitat. 

Hi podran assistir tots els professionals de la dansa, mestres de l’escola ordinària, educadors socials, psicòlegs, pedagogs…, i altres professionals  interessats en la dansa. Si vols presentar un cas de bones pràctiques, envia’ns la proposta.

-Curs de motivació per a docents de dansa
Dissabte 21 de novembre de 9h30 a 19h  – Lloc a determinar

El curs-taller està basat en una metodologia inductiva i constructivista de l’ensenyament específic de la dansa, a fi de què les persones que assisteixen adquireixin els coneixements en psicologia mitjançant un enfocament pràctic, experiencial i dinàmic. Es tractaran aspectes com: els perfils de docent, estils d’ensenyament, tècniques que augmenten la motivació en les classes de dansa, promoció de l’autonomia, de la cohesió grupal i del rendiment a classe,…

Estarà a càrrec d’ Ana García-Dantas, psicòloga, investigadora en l’àrea de la psicologia dels ballarins/es de la Universitat de Sevilla.

DESEMBRE

-Curs de dramatúrgia per a ballarins i creadors – Segona part
Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre – Lloc a determinar.

Segona part del curs de dramatúrgia impartit al mes de setembre de 2014, i gener de 2015. El taller aprofundirà en les possibilitats de desenvolupament, contextualització i posada en escena d’una idea per estructurar la creació i entendre la composició dramatúrgica pròpia i única d’un peça de moviment, des de la primera intuïció fins a les decisions finals.

La sessió tornarà a estar a càrrec de Tanya Beyeler (El Conde de Torrefiel). Els assistents a la primera sessió tindran prioritat en les inscripcions.

OCTUBRE 2015 – JUNY 2016

-Classes tècniques per a professionals

A partir del mes d’octubre reprendrem les classes tècniques per a professionals, organitzades conjuntament per l’APdC i La Caldera. Seran a la nova seu de la Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h, i mantindrem un preu molt reduït per als socis i sòcies. Els vals de 5 classes costaran 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta. + info