Actualitat

Autònom? Empresa? Associació?… Decideix la millor forma jurídica per al teu projecte

25/09/2013

Data i hora
Dimarts 8 d’octubre
de 10h a 14h

Lloc
La Seca
Carrer Flassaders, 40, Barcelona.

M L4 Jaume I, Renfe Estació de França
Veure mapa

XERRADA ADREÇADA A
Socis i sòcies de l’APdC, l’APCC, i l’AADPC  que busquen una fórmula jurídica per al seu projecte escènic, o que es plantegen canviar de modalitat jurídica.

DESCRIPCIÓ
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC) i l’Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP), amb la col·laboració de La Seca, organitzem una jornada formativa amb els següents objectius:
-Informar sobre les diferents fórmules jurídiques existents de la mà d’una especialista.
-Conèixer l’experiència d’artistes, companyies i projectes d’arts escèniques amb diferents formes jurídiques.
-Afavorir les relacions entre els diferents professionals de les arts escèniques.

HI INTERVINDRAN
Cristina Calvet, advocada de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC)
Companyies i professionals independents de circ, dansa i teatre.

PROGRAMA
10h a 11h- Cristina Calvet donarà a conèixer les diferents fórmules jurídiques existents en les quals es poden constituir els artistes, companyies i projectes d’arts escèniques, i detallarà els avantatges i inconvenients de les diferents modalitats.
11h a 12h- Presentació d’un cas d’associació, un cas d’autònom, i una societat civil privada, a càrrec de companyies i professionals independents de circ, dansa i teatre. Després de cada exposició hi haurà torn de preguntes.
12h a 12:20h- Pausa café
12:20 a 13.30h- Presentació d’un cas de societat cooperativa, societat de responsabilitat limitada (SL), i Societat anònima (SA), a càrrec de companyies i professionals independents de circ, dansa i teatre. Després de cada exposició hi haurà torn de preguntes.
13.30 a 14- Cloenda de la jornada

INSCRIPCIÓ
La sessió és un servei exclusiu per als socis de les diferents associacions i per poder-hi assistir cal INSCRIURE’S abans del 3 d’octubre