Actualitat

Aturen el projecte de Centre de Creació per a la dansa a Terrassa

02/05/2008

L’Ajuntament de Terrassa i el Departament de Cultura de la Generalitat han aturat el projecte de Centre de Creació per a la dansa a Terrassa. Així ho van manifestar en una reunió a primers d’abril a Àngels Margarit, directora del Festival Tensdansa i de la Companyia Mudances.

Margarit, a més, ha decidit no continuar dirigint el festival Tensdansa degut a que el nou model que es proposa per al centre i per al festival ‘no s’ha definit’ i a que no ha arribat a un acord viable amb l’administració per a tirar-lo endavant. En aquest sentit, l’Ajuntament de Terrassa està buscant un altre director per al festival Tensdansa.

El festival oferia una programació plural i eclèctica per mostrar maneres diferents de mirar, pensar i compartir la dansa. Una dansa que, dins les arts escèniques, és la més agosarada en oferir-nos visions i representacions del món que vivim, allò que un creador tradueix i destil·la de la realitat que l’envolta. Treballava en col·laboració amb moltes estructures per sumar recursos i, així, millorar l’oferta, facilitar la comunicació i establir ponts entre creadors i públics.