Actualitat

ATENCIÓ! Canvi de lloc: L’acció ballada del DID es trasllada al vestíbul del Mercat de les Flors

28/04/2013


Davant de la previsió de fortes pluges per demà traslladem l’acció multitudinària de dansa de
l’APdC
-que havia de tenir lloc a la Pl. de Catedral- al vestíbul del Mercat de les Flors  (c/Lleida,59). Com teníem previst es faran dos passis, a les 18 i a les 18.30h. Si vols participar a l’acció hauries de venir a l’assaig general que es farà a les 16.30h. T’hi esperem! Plogui, nevi o faci sol, la dansa sempre es mou…

Com serà l’acció?

Serà una acció multitudinària ballada i oberta a la participació de tothom, en la qual es representaran la gran majoria d’estils de dansa: Clàssic, Contemporani, Jazz, Claqué, Flamenc, Bhangra, Tradicional, Breakdance, Lindy Hop, Dansa creativa i Dansa lliure. Durarà entre 10 i 15 minuts i estarà dividida en 3 parts:

1) Lectura del missatge del DID ’13 a càrrec d’Anna Maleras. 3 ballarins de difernets generacions posaran moviment a les seves paraules.
2) Coreografia “Ballem pel DiD” (grupal + estils) (♪ “Ballem pel DID” de S.G. Ferro)
3) Coreografia popular (♪ “Ni tu ni nadie” d’Alaska)

Què has de fer per a participar?
És molt senzill! Pots participar en la coreografia “Ballem pel DID” + la popular, o bé, només a la coreografia popular, tu esculls. Pots participar individualment o amb un grup d’alumnes, companys, etc., com més siguem, més visibilitat donarem a la dansa!

*Per a participar a la coreografia “Ballem pel DID” i a la coreografia popular:

– Podràs aprendre les coreografies als vídeos. Clica sobre el teu estil.
Ballem pel DID Clàssic // Ballem pel DID Contemporani // Ballem pel DID Jazz //Ballem pel DID Flamenc // Ballem pel DID Claqué //Ballem pel DID Bhangra// Ballem pel DID Breakdance // Ballem pel DID Lindy Hop// Ballem pel DID Tradicional //Ballem pel DID Dansa lliure// Ballem pel DID Dansa creativa

-Podràs aprendre la coreografia popular veient aquest vídeo.
– Si no has vingut a un assaig previ caldria que vinguessis a l’ assaig general del 29 d’abril al vestíbul del Mercat de les Flors a les 16.30h.
– El dia de l’acció cal venir vestit/da del color del teu estil (veure dibuix) o bé amb una samarreta del teu color d’estil, i un pantaló o faldilla negre.
 

*Per a participar només a la coreografia popular:

-Podràs aprendre la coreografia popular veient aquest vídeo.
– Si no has vingut a un assaig previ caldria que vinguessis a l’ assaig general del 29 d’abril al vestíbul del Mercat de les Flors a les 16.30h
-Pots venir vestit/da com vulguis.

Distribució a l’ESPAI dels diferents grups  (cada grup/ estil té un color)