Actualitat

ATENCIÓ: A TOT EL SECTOR DE LA CULTURA! Convocatòria per al dimecres 24 a les 10h davant del Departament de Cultura

23/10/2012

Demà dimecres 24 d’octubre, a les 10h, entre l’ Arts Santa Mònica (La Rambla, 7) i el Departament de Cultura (La Rambla, 8): a posarHI EL COS!

“Associacions, artistes independents i institucions cultural ens estem mobilitzant, a través de grup # 8octubre, per a trobar una solució a la situació d’indefensió en què ens trobem davant la possibilitat d’ajornament dels pagaments de les ajudes concedides pel l’OSIC al 2012 .

Aquest dimecres 24 d’octubre un grup de representants del sector cultural -elegits per assemblea a la darrera trobada de 8octubre-, es reuniran amb el conseller de cultura, Ferran Mascarell, per a traslladar la situació del sector i les problemàtiques comunes. Els que no estarem a la taula de la reunió, estarem al carrer, a la mateixa hora. Ens concentrem davant del Departament de Cultura per a recolzar la reunió, en silenci, i esperar la resolució de la reunió. Quan finalitzi la reunió els assistents ens explicaran les conclusions extretes, i atendran als mitjans de comunicació. .

Creiem que és una situació que ens afecta a tots, subvencionades i licitadors, estructures i artistes, amb llarga història i emergents, que condueix a la destrucció del teixit cultural del territori i cancel·lar el treball realitzat en els últims anys.

Per tot això, posarem el cos aquest dia i en aquest lloc. Hem d’intentar ser molts, així que anem a difondre la paraula!

Esperem a tot el SECTOR CULTURAL, independentment de la disciplina o ocupació.

http://8octubre.wordpress.com/2012/10/16/adhesion