Actualitat

Associa’t ara a l’APdC i et regalem una quota!

02/09/2021

És el moment d’unir esforços i sumar veus per recolzar el nostre col·lectiu

A més, accediràs a nombrosos avantatges exclusius per a ballarins/es

Si ets professional de la dansa o estudiant, associa’t a l’APdC! Si et registres ara et regalem una quota i només hauràs de pagar la inscripció (12 euros per a professionals i 6 euros per a estudiants).

Si ja formes part de l’APdC i penses que un amic o amiga pot estar interessada en associar-se, anima-la i us regalem una quota a tots dos*. 

Juntes som part del canvi

Gràcies a la teva aportació, l’APdC seguirà treballant per negociar amb les administracions públiques, per aconseguir unes polítiques culturals adequades i unes ajudes que permetin pal·liar els efectes de la crisi que vivim actualment. Seguirem lluitant per aconseguir unes condicions laborals dignes, una regulació dels ensenyaments de dansa i per aixecar projectes que ajudin al reconeixement de la professió. Projectes que malgrat les restriccions sanitàries no s’han aturat, com és el cas del Dia Internacional de la DansaBalla’m un llibreFem DansaCircula!Premis Dansacat o les ajudes a projectes de dansa aplicada de Carretera i Dansa

Veure totes les línies de treball de l’APdC.

A més, podràs gaudir de nombrosos avantatges:

Accés exclusiu a la borsa de treballl (ofertes de feina, audicions, convocatòries…).
Beques de formacióclasses i entrenaments a preu molt reduït.
Assessorament legal i acompanyament psicològic per parts d’especialistes de cada àmbit.
Web de dansacat.org on podeu publicar la fitxa professional, trajectòria, imatges, vídeos… i connectar amb la resta de professionals del sector.
Descomptes: entrades per espectacles a preus reduïts, descomptes de fins a un 20% en cursos, serveis fotogràfics, serveis mèdics, fisioterapeutes, etc.
I molts avantatges més!
Consultar tots els serveis al soci

Si tens qualsevol consulta, envia’ns un e-mail a: info@dansacat.org o truca’ns al 93 268 24 73.

Promoció vàlida fins el 30 d’octubre de 2021. 

Per a poder acollir-se a la promoció de soci/a és imprescindible tenir compromís de permanència de dues quotes.

*Si formes part de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i ens presentes un amic/ga, us regalem una quota a tots dos i ella només haurà d’abonar la inscripció inicial (inscripció: 12 euros per a professionals, 6 euros per a estudiants). Et regalem tantes quotes com futurs socis ens presentis. Posa’t en contacte i explica’ns-ho.