Actualitat

Assessorament gratuït en serveis d’assegurances amb Arç Cooperativa

25/07/2017

Aquest juliol, L’APdC i Arç Cooperativa han firmat un conveni de col·laboració per facilitar serveis d’assessoria i productes als socis i sòcies de l’APdC.

Un dels serveis que inclou aquest conveni és la consultoria de programes de pòlisses, amb assessorament, diagnosi i proposta d’optimització. És a dir, que els socis/es amb pòlisses contractades en d’altres asseguradores poden demanar assessorament gratuït per verificar que el contracte que tenen és just i òptim.

Per altra banda, Arç es compromet a desenvolupar una oferta de serveis i productes asseguradors personalitzats basada en criteris d’especialització, finança ètica i negociació col·lectiva, i a encarregar-se de la gestió de programes, amb criteris que donin preferència a les assegurances ètiques i a la negociació en col·lectiu.

A més, al setembre de 2017, Javier Gómez i Alfonso B. Bolado, consultors i socis d’Arç Cooperativa, oferiran una formació sobre la gestió dels riscos en un projecte d’arts escèniques organitzat per l’SDE en col·laboració amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació Professional de Teatre per a Tots el Públics (TTP), l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC).