Actualitat

Us esperem a l’Assemblea General de l’APdC!

16/12/2021

Després de gairebé dos anys, tornem a poder celebrar aquesta trobada de forma presencial. Serà dissabte 15 de gener de 2022 a les 10.30h a La Caldera

La jornada es desenvoluparà seguint tots els protocols de seguretat: mascareta, distància i ventilació. Actualment la resolució de Salut no limita l’aforament de les assemblees d’entitats.

Benvolguts socis i sòcies,

Una vegada a l’any l’APdC convoca una assemblea general, on totes les persones associades en poden formar part i que, a més, és la representació màxima de l’entitat.

Després de dos anys sense poder celebrar trobades presencials, ens il·lusiona poder-nos trobar de nou amb totes vosaltres. Serà a La Caldera el 15 de gener del 2022 a les 10.30h.

Tenim moltes ganes d’escoltar la veu de totes les persones associades. Nosaltres tenim moltes coses a explicar-vos però també volem que vosaltres pugueu compartir les vostres reflexions i inquietuds respecte el sector i l’associació. Volem que la propera assemblea sigui més participativa i que compti amb més veus que mai. 

APUNTEU-VOS, VOSALTRES SOU APdC!

ORDRE DEL DIA

Dissabte 15 de gener de 2022, a les 10.30h.

10.30h  Primera convocatòria. Benvinguda.

11.00h  Segona convocatòria. Resum del treball que l’APdC ha dut a terme durant el 2021: àrea sindical, àrea de polítiques educatives i estat actual de l’entitat. 

12.30h Pausa.

13.00h Diverses associades ens expliquen en primera persona com han viscut els projectes de l’APdC dels quals n’han estat beneficiàries. 

13.30h Torn de precs i preguntes.

A més de les persones associades hi estaran presents la junta directiva i l’equip de gestió de l’APdC.

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA AQUÍ