Actualitat

Assaig exclusiu per als Amics/gues de la Dansa

26/04/2021

Reserveu la vostra plaça i sigueu els primers en gaudir de la creació de GN|MC Guy Nader | Maria Campos

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, us volem oferir l’oportunitat de gaudir en exclusiva de l’assaig de la nova creació de GN|MC Guy Nader | Maria Campos. Si ets Amic/ga de la Dansa, aprofita i reserva les teves invitacions!

Quan: 21 de maig de 17.00 a 18.00h

Lloc: La Caldera – Les Corts, sala 1

Reserveu la vostra plaça aquí (màxim dues per Amic/ga)

La nova creació d’en GN|MC Guy Nader | Maria Campos, és un viatge visual i sonor que articula temps, espai i cos, emprant patrons de moviment i les estructures musicals. Mitjançant l’acumulació, variació i repetició de trajectòries, traços i recorreguts en l’espai, continu i infinit, com una partitura en la qual se succeeixen els recorreguts, les repeticions sostingudes, les variacions contínues.

Un grup d’intèrprets que, igual que els músics, es deixen portar per l’energia i dinamisme que els uneix. Formen una xarxa en la qual comparteixen l’eix mitjançant recorreguts que serveixen com a base per a un nombre infinit de variacions, desafiant constantment a la gravetat i, alhora, rendint-s’hi. L’espai esdevé així un camp generador, un teixit conjuntiu que es trena com a testimoniatge visual del paisatge viscut i experimentat. Una poètica de l’espai que deté el fluir del temps.

Una ona de pura dansa i pur so, un vòrtex d’energia vital.

Una co-producció del Mercat de les Flors (Cèl·lula #3), CondeDuque, i Festival GREC on s’estrenarà

guy i maria - @Alfred_Mauve
@Alfred_Mauve