Actualitat

Arts Santa Mònica obre amb un programa que inclou dansa

17/03/2009

El centre Santa Mònica, a les Rambles de Barcelona, inicia una nova etapa amb una nova orientació
i direcció. Aquest canvi es reflecteix fins i tot en un canvi de nom, passa a anomenar-se Arts Santa Mònica, de lloc web i de programació. El centre actual es defineix com un espai de confluència i de creuament entre diverses disciplines de la creació artística contemporània amb la ciència, el pensament i la comunicació.

La nova etapa s’obre amb un programa on hi té cabuda la dansa, la música, l’art, el cinema i la literatura, en el qual hi participaran Carles Santos, Alfredo Jaar, Isabel Coixet, John Berger i la companyia Mal Pelo.

La presentació que es va fer del nou projecte va anar a càrrec del seu director, Vicenç Altaió, i dels responsables de les diferents àrees: Manuel Guerrero, de l’àrea d’Arts; Enric Marín, de la de Comunicació, i Josep Perelló, de la de Ciència. També van intervenir els arquitectes que han remodelat l’edifici, Albert i David Viaplana, així com els dissenyadors de la imatge, Claret Serrahima i Daniel Ayuso, i Vicent Partal que està darrera del plantejament del nou lloc web: www.artsantamonica.cat