Actualitat

Arriba la V Edició del Festival IDN -Imatge, dansa i nous mitjans al Mercat de les Flors

20/02/2015

En la seva cinquena edició el Festival IDN, Imatge, dansa i nous mitjans porta de nou a Barcelona -del 26 de febrer a l’ 1 de març– una selecció d’obres nacionals i internacionals de dansa en aliança amb els llenguatges audiovisuals i interactius. Creacions audiovisuals on el gest s’explica sense necessitat de paraules i on podem mirar la dansa amb el valor afegit dels punts de vista d’una càmera que reescriu la coreografia. Obres interactives on participem, amb el nostre moviment, de la transformació i generació d’efectes, creant nous entorns visuals i sonors.

Un programa dirigit a estimular les idees i els sentits, i a reconèixer el com i el per què de l’interès de molts dels artistes contemporanis per desenvolupar territoris híbrids, per crear espais de diàleg entre disciplines. IDN, organitzat pel Mercat de les Flors i NU2’S, és un festival pensat per a tot tipus de públic, amants de les arts del moviment, curiosos en les aplicacions creatives de les noves tecnologies, interessats en la recerca de les arts visuals i sonores… Sense oblidar els públics més joves i els infants. El conjunt d’activitats que omplirà el Mercat de les Flors inclou presentacions i debats amb els artistes de tots els àmbits implicats: coreògrafs, cineastes, artistes visuals, enginyers de software, músics i intèrprets.

Els socis i sòcies podeu comprar entrades amb descompte. En la venda anticipada on-line: 2 entrades amb un 15% descompte. En la venda a la taquilla del teatre, el mateix dia de l’espectacle: 2 entrades amb un 50% de descompte (si hi ha aforament).

Veure programació del Festival IDN