Actualitat

Arriba la tercera edició del Festival LP: Ex-Festival de Dansa

21/02/2011

Del 4 al 27 de març tindrà lloc a Barcelona la tercera edició de LP sota el títol: Ex-Festival de Dansa.Una iniciativa organitzada pel col·lectiu barceloní LA PORTA i que aglutinarà propostes que inclouen obres escèniques, instal·lacions, accions, projeccions i conferències. El festival pretén donar una aproximació diferent a la dansa, que gira al voltant del cos, el moviment i l’acció. Durant gairebé un mes, i en diferents espais i recintes escènics de Barcelona (CCCB, La Porta, Mercat dels Flors, La Poderosa i Espacio Práctico), es podran veure les obres i treballs de prop de 30 artistes, companyies, coreògrafs i performers.

LP és una aposta per la renovació dels llenguatges i l’evolució de les mirades. Un espai obert a l’experimentació, el risc i el diàleg sobre paper del cos en la nostra societat. Formats, obres i artistes nacionals i internacionals que tornaran a impactar les nostres sensibilitats amb experiències limítrofes.

Trobaràs més informació i la programació detallada aquí.

Preus especials pels socis de l’APdC en les entrades:

CCCB Entrada: 5€ Reduïda: 3€ (Amics del CCCB, estudiants, jubilats, aturats, carnets d’associacions professionals d’arts escèniques, carnet de biblioteques, Carnet Jove, carnet club maumau, Club TR3SC)
Venda anticipada d’entrades amb descompte a www.atrapalo.com
Entrada gratuïta els dies 6 i 13 de març (aforament limitat)

La Porta (dies 18 i 25 de març) Entrada: 5€ Reduïda: 3€ (estudiants, jubilats, aturats, carnets d’associacions professionals d’arts escèniques, carnet de biblioteques, Carnet Jove, carnet club maumau, Club TR3SC).
Venda anticipada d’entrades amb descompte a www.atrapalo.com.
Altres dies i activitats entrada gratuïta (aforament limitat)

Mercat de les Flors Entrada: 10€ Abonaments: dos espectacles – 15€ / tres espectacles – 20€ / cinc espectacles – 30€ *. El mateix dia de l’espectacle sels socis de l’APdC tenen entrades a 5€.

+ informació, descomptes i venda d’entrades a www.mercatflors.cat
* Els abonaments només es poden adquirir a la taquilla del teatre.