Actualitat

Arriba la segona edició del Festival LP: dansa…o no

16/02/2009

El poper  6 de març, i fins al  dia 21, tindrà lloc a Barcelona la segona edició de LP: dansa… o no. Una iniciativa organitzada pel col·lectiu barceloní LA PORTA i que aglutinarà propostes que inclouen obres escèniques, instal·lacions, accions, projeccions i conferències. El festival pretén donar una aproximació diferent a la dansa, que gira al voltant del cos, el moviment i l’acció. Durant gairebé un mes, i en diferents espais i recintes escènics de Barcelona (CCCB, Mercat dels Flors, La Poderosa i Sanrafael14), es podran veure les obres i treballs de al voltant de 30 artistes, companyies, coreògrafs i performers.

LP’09 presentarà més de 40 obres i hi haurà una major presència de creadors nacionals, obrirà un nou apartat d’audiovisuals i seguirà jugant al voltant dels “per a-escènics” amb experiències com les Nits Salvatges, instal·lacions, converses i cites amb els artistes. Molts d’ells, artistes establerts a Holanda que gràcies a l’ajuda de l’ambaixada dels Països Baixos, mostraran el seu treball en el marc d’aquesta iniciativa. LP donarà visibilitat a propostes que aventuren noves dramatúrgies en espais difusos; entre l’escènic i el fílmic, entre la dansa i altres àmbits de la creació, entre diferents generacions i disciplines.

LP és una aposta per la renovació dels llenguatges i l’evolució de les mirades. Un espai obert a l’experimentació, el risc i el diàleg sobre paper del cos en la nostra societat. Formats, obres i artistes nacionals i internacionals que tornaran a impactar les nostres sensibilitats amb experiències limítrofes.

Trobaràs més informació i la programació detallada aquí.