Actualitat

Arriba la segona edició de Tudanzas, el primer festival social de dansa

03/04/2013

La segona edició del festival social TUDANZAS arriba a Barcelona els propers 27, 28 i 29 d’abril amb l’objectiu d’involucrar la comunitat del barri de la RIBERA, possibilitant un viatge entre l’art conceptual i l’art tradicional, fomentant la convivència i la influència de les cultures, conceptes, filosofies i pensaments al voltant  del cos i la dansa, i la seva interacció amb l’espai socio-urbà.

Ofereix a tots els seus participants una plataforma oberta a l’intercanvi d’experiències artístiques, on l’objectiu principal és fomentar la creació d’una xarxa d’artistes de diferents àrees de coneixement de l’interès comú , l’art com a vehicle de comunicació i la transformació personal i social.

Aquest festival està co-organitzat per  Bacantoh (associació cultural) i Urbanisme Danzado, en col·laboració amb el Casal Pou de la Figuera, Palau Alós, C.C. Convent de Sant Agusti i ExpresArte.

TUDANZAS col·labora amb l’acció participativa de dansa que organitza l’APdC el 29 d’abril a la Plaça de la Catedral de Barcelona.

Més informació:http://cargocollective.com/tudanzas