Actualitat

Arriba la quarta edició del Festival de Creació Emergent nunOff

28/06/2012

La quarta edició del nunOff, Festival de Creació Emergent de Barcelona, organitzat pel col·lectiu nunArt, se celebrarà del 12 al 28 de juliol de 2012 al claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri de Barcelona.

En aquesta edició, aposten per l’expansió dels seus objectius d’articulació, visibilitat i mobilitat per a la creació contemporània. “L’èxit de convocatòria ens ha permès disposar d’un gran ventall de possibilitats a l’hora de fer la selecció dels trenta grups que conformen la programació, i s’ha pres com a punt de partida la innovació i l’originalitat de les propostes, cercant la complementació entre elles i l’impacte sobre un públic més aviat heterogeni. El festival esdevé, així, viver de talent i un espai de trobada per a la creació i la investigació de grups amb mentalitat multidisciplinar”, expliquen. A nunOff hi té cabuda tota proposta artística dins de les modalitats de teatre, música, dansa, poesia i audiovisuals.

Programació de dansa:
Totes le sactuacions són a les 22h.

13/07 Laura Vilar i Miquel Barcelona

16/07 El Turonet dansa

18/07 Res de res

19/07 Roser López Espinosa

21/07 Marta Nogal

23/07 Gisela Creus i Samuel Diz

27/07 Pere Faura

 

Veure tota la programació
Preu: donatius de 6 a 12 €.  5€ per als socis de l’APdC.
No hi ha venda anticipada (només hi ha reserves per l’estrena del 12 de juliol). Espoden comprar entrades a partir de les 21h.
L’entrada inclou l’assistència als 2 espectacles de la nit.