Actualitat

Arriba la IV Trobada Internacional de Claqué de Barcelona

24/07/2011

Del 25 al 31 de juliol, la ciutat comptal acollirà el 4t Tap On Barcelona, Trobada Internacional de Claqué de Barcelona, que reunirà durant una setmana alguns dels millors ballarins de claqué de tot el món, i oferirà a tots aquells que es vulguin apropar a la discilplina un ampli de ventall de cursets, masterclasses, activitats paral·leles, Tap Jams, actuacions i competicions. I a més a més d’alumnes de tot el territori espanyol, el Tap On Barcelona comptarà amb participants de França, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Noruega, Croàcia, Suïssa, Suècia, República Txeca, Brasil i Austràlia.

En aquesta edició de 2011 el Festival organitzarà 3 Tap Jams, sessions d’improvizació amb música en directe: la tradicional del dilluns 25 al Harlem Jazz Club; una Tap Jam de Competició en improvizació el dimecres 27 a la Nau Ivanow; i el divendres 29 una Jam més en la que els ballarins no professionals tindran l’oportunitat de presentar els seus treballs i coreografies. I enguany es repeteix un cop més la xerrada-col·loqui de cada any al Dance Factory BCN, en la que es debatrà sobre l’estat i la situació del claqué al món.

Quant a les actuacions, aquest any el Festival potencia la presentació dels treballs dels professors de la Trobada, i el dissabte 30 de juliol a les 21.00h se celebrarà la Gala especial amb els màsters del Tap On Barcelona al Centre Catòlic de Sants.

Pel que respecta a l’àmplia oferta de formació que ofereix la Trobada d’enguany, trobareu tota la informació, horaris i preus dels cursets i masterclasses, així com la manera de formalitzar la inscripció online. Els socis i sòcies de l’APdC es poden beneficiar d’un 15% de descompte.