Actualitat

Arriba l’11a edició del Dansa Ara a La Pedrera, que ofereix 25% de descompte als socis i sòcies de l’APdC, així com als Amics i Amigues de la Dansa

06/11/2019

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta l’onzena edició del DANSA ARA, un cicle que està al costat del talent jove, de la creativitat, de la innovació i de les arts escèniques, i ho fa impulsant noves produccions de creadors emergents, donant oportunitats de mostrar les creacions dels més joves i fent arribar al públic unes propostes artístiques contemporànies de qualitat.

El cicle DANSA ARA a La Pedrera mostra propostes tant creades amb el suport de la fundació com d’altres espectacles que s’interrelacionen amb les formes i els espais sinuosos de la Casa Milà.

En aquesta edició també es té present el públic més  jove, amb una sessió familiar especial.

El mes de novembre a Barcelona es converteix en el mes del DANSA ARA, un viatge expressiu, físic i creatiu a través de vuit creacions que resumeixen el fèrtil moment que viu la nostra dansa avui, la nostra dansa ara.
Els socis i sòcies de l’APdC, així com els Amics i Amigues de la Dansa, tenen un 25% de descompte comprant les entrades a taquilla i mostrant el carnet.
Programació 2019
Stupid dreamers + site especific de AM27 de Javier Guerrero. El 6 de novembre a les 20h.
Parrà de Miquel Barcelona. El 20 de novembre a les 21h.
Jungla, de Big Bouncers (Sessió Familiar). El 24 de novembre a les 11h.
Iu An Mi + Underneath, de Lali Ayguadé. El 27 de novembre a les 20h.