Actualitat

Arriba el LOOP, Festival i Fira internacional de Videoart

21/05/2009

Avui comença la setena edició de LOOP , Festival i Fira internacional de Videoart de Barcelona que explora la relació del videoart amb altres disciplines artístiques com la dansa, el cinema, el teatre, el disseny o la música, entre d’altres. Entre les propostes més destacades, enguany es comptarà amb una selecció de la major col·lecció d’art contemporani de França amb el títol ‘Décadrages’ i amb l’estrena de ‘Double Take’ de Johan Grimonprez. 

El Festival tindrà lloc a Barcelona del 21 al 31 de maig. Després de sis edicions, LOOP s’ha consolidat internacionalment com un referent indiscutible en la difusió i promoció del millor videoart i com a punt de trobada excepcional per als professionals i amants d’aquesta disciplina artística. 

L’Hotel Catalonia Ramblas serà, un any més, la seu de la fira – del 28 al 30 de maig- acollint a la intimitat de les seves habitacions i de la mà de més de 40 prestigioses galeries, les videocreacions d’artistes internacionals tant consagrats com emergents.

Loop es completa amb un programa de conferencies i presentacions que tenen per objectiu afavorir la reflexió en torn a les principals qüestions que envolten al vídeo art: creació, distribució, exhibició, conservació, producció i comercialització.

+ info a: www.loop-barcelona.com