Actualitat

Arriba el 7è Festival de Claqué de Barcelona

11/05/2010

El proper diumenge 23 de maig comença la setena edició del Festival Claqué de Barcelona organitzat per l’Associació Tot pel claqué. El festival portarà oferirà una setmana plena d’espectacles, mostres, cursos, cinema, i moltes més activitats.

Programació
DIUMENGE 23 MAIG
CLAQUÉ AL CARRER

Secció del Festival de Claqué de Barcelona dedicada a tots els alumnes de claqué i a les escoles de dansa del país. A partir de les 11h, a l’escenari que expressament s’haurà instal·lat a la Plaça dels Ocellets, hi haurà una mostra a càrrec dels alumnes de claqué de totes les escoles de dansa que vulguin participar en aquesta trobada. Els diferents grups de tots els nivells presentaran el treball realitzat durant el curs 2009-2010.

A més, hi haurà punts d’informació relativa al claqué: les escoles de dansa on es pot aprendre claqué, festivals d’arreu del món, espectacles, revistes, llibres, etc.

I després… Dinar Popular a la Plaça!

Presentat per: Enric Rodríguez
Horari: 11h
Lloc: Plaça dels Ocellets (Avinguda Paral.lel/ Metro: Poble Sec)
Acte Co-organitzat amb l’Escola de Música, dansa i arts escèniques, La Renaixença.

DIMARTS 25 MAIG
CINE FÒRUM

Passi de vídeo-documental sobre la història del claqué per homenatjar el Dia Internacional del Claqué (Naixament del ballarí Bill Robinson) amb petit col·loqui i piscolabis.
Horari: 22h
Lloc: Sala Atrium
c/Consell de cent,435 baixos
Entrada Gratuïta

DIMECRES 26 MAIG
GALA DE CLAQUÉ

Espectacle de claqué a càrrec de les companyies i ballarins/es professionals del país.
Presentat per: Espartac Perant
Horari: 21’30h
Lloc: Teatre SAT!
c/Neopàtria,
Preu: 10€

DIVENDRES 28 MAIG
MOSTRA COREOGRÀFICA

Horari: 21’30h
Lloc: Sala Ivanow
c/Hondures,28-30
Preu: 5€

DISSABTE 29 MAIG
ESPECTACLE A CÀRREC DE DERICK GRANT

Derik Grant (Boston), té una sòlida carrera que abarca tres dècades. Com a intèrpret va ser membre original del repartiment de l’espectacle Bring in ‘da Noise, Bring in ‘da Funk, del director George C. Wolfe. Aquest espectacle el va fer guanyador de destacats premis, com el Princess Grace Award, el Helen Hayes Award, dos premis Los Angeles Ovation, entre d’altres). Més endavant va ser nomenat co-director artístic del festival d’estiu Rhythm World Summer Festival, organitzat pel Chicago Human Rhythm Project. A més ha actuat en múltiples esdeveniments de claqué com a artista convidat. De les seves pròpies creacions se’n destaquen l’espectacle Imagine Tap!, pel qual va obtenir un reconeixement per Millor Coreografia, i A Night Out: Tap!, producció d’èxit que va estar tres mesos de gira pels E.E.U.U. Actualment imparteix classes com a membre del professorat de Steps on Broadway i arreu del món
Horari: 21’30h
Lloc: Sala Ivanow
c/Hondures,28-30
Preu: 10€

DIUMENGE 30 MAIG
ESPECTACLE DE CLOENDA DEL FESTIVAL
TAP JAM

Músics
Martí Ventura: piano
Pepo Doménech: contrabaix
Ricard Grau: bateria
Horari: 19h
Lloc: Sala Ivanow
c/Hondures,28-30
Preu: 6€/ socis 5€

Per més informació:  www.tapbcn.com