Actualitat

Arriba a Terrassa el TNT 2011 amb les últimes tendències escèniques

20/09/2011

El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) organitza de nou el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, que enguany es celebrarà del proper 29 de setembre al 4 d’octubre. Aquesta IX edició del Festival Internacional de les Arts del Moviment i multidisciplinàries compta tant amb coproduccions amb artistes catalans de renom com amb estrenes d’artistes internacionals, i pretén convertir-se en un referent nacional i internacional de les dramatúrgies actuals i els nous llenguatges escènics.

El TNT 2011 arrencarà el dijous 29 de setembre amb l’estrena de Maquinofòbia Pianolera de Carles Santos i Cabosanroque al Teatre Principal de Terrassa. Aquesta peça inaugural consisteix en un concert per piano i orquestra mecànica compost i interpretat per ambdós artistes. També el primer dia del Festival podrem gaudir ja de la seva programació de dansa, amb l’espectacle Hipocondríaca de la ballarina i coreògrafa cubana Maura Morales, a les 20.15h a la cúpula del Teatre Principal.

El divendres 30 el ballarí terrassenc de hip hop Sandro Minieri presentarà Dueño de mis sueños i Nicole Seiler estrenarà Amauros al Teatre Alegria, una exploració de la relació entre so, imatge i joc que vol ser una experiència de dansa per a ser sentida. L’1 d’octubre s’estrenarà No sé si… de la guardonada Marta Carrasco, una coproducció amb el CAET de petit format però de gran intensitat que gira al voltant del dubte, els desitjos i la incertesa tot mesclant dansa, paraula i gest. A més a més, podrem gaudir de dos espectacles de dansa de carrer: Ella de Maura Morales i Cube de la companyia Kulbik. Per la seva banda, el coreògraf barceloní Pere Faura ens oferirà l’estrena de la seva darrera creació: Dansa Real Ja!

L’endemà diumenge dia 2, Vero Cendoya i Rubén Cardoso protagonitzaran Antagònics, un diàleg obert entre la dansa contemporània i el transformisme. I per acabar, el TNT es tancarà el dimarts dia 4 d’octubre amb un espectacle per a públic escolar, la darrera creació de Carles Salas i Búbulus Menuts: Pumba!

Podeu consultar tota la programació al web oficial del TNT. I és important saber que els socis de l’APdC gaudiran d’un 25% de descompte en tots els espectacles de sala -Teatre Principal, Teatre Alegria i Sala Maria Plans-; el preu de les seves entrades quedarà a 10,50 €. Aquestes entrades podran comprar-se a taquilla presentant el carnet de soci una hora abans de l’espectacle. El preu amb descompte és vàlid només per l’usuari del carnet.