Actualitat

Arriba a Barcelona la V Mostra de Dansa i Teatre Contemporanis

24/11/2009

La V Mostra de Dansa i Teatre Contemporanis tindrà lloc a Barcelona del 2 al 6 de desembre. La Mostra compta amb un programa de 14 espectacles (6 de teatre per adults, 6 de dansa i 2 de teatre infantil) que acolliran el Teatre Tantarantana, la Sala Muntaner, el Teatre del Raval i el Versus Teatre. L’objectiu de la Mostra és crear anualment un lloc de trobada, debat i exhibició en torn a la dramatúrgia i la dansa contemporànies.

Aquesta Mostra coincideix en cada edició amb el Congrés de Sales Alternatives. És una ocasió per què els directors artístics de les 35 sales puguin valorar el treball de les companyies que hi participen, així com per debatre i proposar accions conjuntes o noves iniciatives. Aquesta 15a edició del Congrés tindrà lloc al Centre Cívic Cotxeres Borrell, a Barcelona.

Entre les companyies de dansa contemporània que participen es troben les catalanes Borucki/Cardona, amb el seu material El arte de volar; la cia. InThisSection, que presentara Frequency I; i la cia. Iker Gómez amb la seva Danza del cisne. També actuaran la gallega Pisando Ovos, amb Menos 1; la cia. procedent de Madrid, 10 & 10 Danza S.L. amb 2 Centímetros del Suelo; i la companyia canària, Nómada Danza Teatro amb Los Zuecos van hacia sus propios hábitos.