Actualitat

Arriba a Barcelona la tercera edició del Festival de Creació Emergent nunOff

06/07/2011

Gràcia s’omplirà de la creació contemporània més emergent durant l’última quinzena d’aquest mes. Del 14 al 30 de juliol se celebra al Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri la tercera edició del nunOff, que enguany consolida els seus objectius d’articulació, visibilitat i mobilitat en favor de la creació contemporània.

El festival, organitzat pel col·lectiu artístic nunArt, busca ser viver i espai de trobada, creació i investigació de grups amb una mentalitat multidisciplinar. La programació compta amb més de 30 companyies i grups de dansa, música, teatre i performance en quinze nits de doble programació. A més a més, i gràcies al projecte de nunOff.tv, el festival es converteix també un gran arxiu videogràfic de la creació emergent de gran utilitat tant pel públic especialitzat i el que no, com pels grups que hi participen.

Quant a la programació  de dansa, podrem veure a l’Oratori de Sant Felip Neri les peces: Rojo Manso de La Intrusa Danza, Sad dance therapy de MOPA, Cube de Kulbik, The Black Abyss de Gisela Creus i A. da Veiga, Història d’una passió del Colectivo Amoro, Corazón de hojalata de Ariadna Peya, El túnel de Vicente Palomo, Mabel de la Cía. Sonia Rodríguez, Hi ets? Ara… de 7DESPAI, Es trenca de Laura Vilar, i Verfallen de Iker Arrue.