Actualitat

Arrenca el 8è Festival de Claqué de Barcelona

26/05/2011

El passat diumenge 22 de maig la secció Claqué al carrer donava el tret de sortida al VIIIè Festival de Claqué de Barcelona, que recorrerà diferents espais de la ciutat fins el proper 29 de maig, amb l’objectiu de donar a conèixer el claqué i convertir-se en un reclam per als ballarins d’aquesta disciplina, tant a nivell nacional com internacional.

L’Associació Tot pel Claqué, promotora del festival, ha convidat en aquesta vuitena edició a una de les ballarines de referència dels Estats Units: Michelle Dorrance. La jove artista, que forma part d’una generació emergent, és professora i membre de l’elenc del musical Stomp!, un dels espectacles de més èxit de l’Off-Broadway de Nova York.

Programació
DIMECRES 25 MAIG
GALA DE CLAQUÉ
Espectacle de claqué a càrrec de les companyies i ballarins/es professionals del país i de l’artista internacional convidada del Festival, Michelle Dorrance, amb l’objectiu de mostrar les noves tendències i diversitat d’estils.
Presentat per: Xavi Coral
Horari: 21’30h
Lloc: Teatre SaT!
c/ Neopàtria, 54
Preu: 10€ / socis 8€

DIVENDRES 27 MAIG
“SWING PARTY”
Festa per a totes aquelles persones que es mouen a ritme de “Swing” (claqueteros, Lindy Hoppers,…) amb Pica-pica!
Horari: 21’30h
Lloc: Sala Ivanow
c/ Hondures, 28-30
Preu: 3€
Metro: Sagrera

DISSABTE 28 MAIG
MOSTRA COREOGRÀFICA
Mostra coreogràfica on tots els alumnes o companyies amateurs que vulguin participar podran presentar una coreografia propia. Si voleu apuntar-vos envieu la vostra proposta a info@tapbcn.com
Horari: 19’00h
Lloc: Sala Ivanow
c/ Hondures, 28-30
Preu: 5€ / socis 4€
Metro: Sagrera

DIUMENGE 29 MAIG
ESPECTACLE DE CLOENDA DEL FESTIVAL
TAP JAM
Música en directe!!
Horari: 20h
Lloc: Luz de Gas
c/ Muntaner, 246
Preu: 6€ / socis 5€

A més a més, l’organització del Festival ha programat durant tota la setmana i el cap de setmana un munt de classes i masterclasses obertes a la participació de tothom. Podeu consultar l’oferta i els preus a: www.tapbcn.com/elfestival.html
Totes les classes tenen places limitades. Per a inscriure’s cal trucar al: 652 606 487