Actualitat

Aquesta setmana, quatre noves sessions de Balla’m un llibre

07/12/2020

Totes les trobades seran online excepte El cor quiet a La Selva del Camp del dia 10 de desembre, que es podrà gaudir de forma presencial

Des d’avui i fins dijous 10 de desembre teniu quatre noves oportunitats de descobrir les propostes seleccionades per la sisena edició del Balla’m un llibre. El format en línia de l’edició d’enguany us permetrà connectar-vos des de casa per poder seguir les xerrades sobre l’adaptació de les peces, conèixer el seu procés de treball, fer les vostres aportacions i inclús gaudir del visionat dels espectacles. La sessió d’El cor quiet del dia 10 de desembre a les 18h a La Selva del Camp serà presencial i també caldrà inscriure’s prèviament.

El projecte Balla’m un llibre és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i l’APdC per a la difusió de la dansa amb espectacles basats en obres literàries que giren per les biblioteques de Catalunya.

Aquí teniu les properes sessions! Us hi esperem!

Olor de menta, d’Emma Riba i Laura Alcalà (Us back in town)
a partir de poemes de Joan Brossa
Una peça de dansa que dibuixa i envaeix un espai imaginat a partir de dos cossos que es posen al servei d’un collage de poemes escènics de Joan Brossa.
REUS. Biblioteca Central Xavier Amorós. 7/12/2020 – 18:30h. Inscripcions obertes.
 
Fantasicontes per tigretelèfon, de Viviana Escalé
a partir de Contes per telèfon de Gianni Rodari
Gianni Rodari, un escriptor enamorat del llenguatge i visionari de la ment infantil com una font inesgotable de fantasia i veritat. Els seus llibres, carregats d’imaginació i humor son a la vegada una crítica del món actual.
BARCELONA. Biblioteca Montserrat Abelló. 9/12/2020 – 16:00h. Inscripcions obertes.
 
El cor quiet, de Raquel Anguita 
a partir del poemari del mateix títol de Josep Carner 
SESSIÓ PRESENCIAL!
En aquesta peça de dansa contemporània es veurà sobre l’escena una nova dimensió de la seva obra donant cos a la paraula escrita, donant forma a l’imaginari de les seves poesies a través de la llengua de signes catalana i el moviment de la dansa. 
LA SELVA DEL CAMP. Biblioteca Pública. 10/12/2020 – 18:00h. Inscripcions obertes.
 
El cos fugit, de Sonia Fernández
a partir de Pedra de tartera de Maria Barbal Vam ballar tota l’estona sense parar. 
Aquella alegria em deixava quieta, clavada, vaig a arrencar a córrer… Mossegar-se la llengua empassar-se les llàgrimes Però l’acordió no parava i jo tampoc. Em destorba la gent Enmig dels prats resseguint l’herba fosca M’estaré quieta aquí dies i dies… 
SANTA COLOMA DE GRAMENET. Biblioteca Central. 10/12/2020 – 19:00h. Inscripcions obertes.
 

Accés a tot el calendari de Balla’m un llibre 2020