Actualitat

Aquest estiu gaudeix de tots els avantatges de ser soci/a de l’APdC!

04/07/2018

Entrades a meitat de preu pel Grec Festival de Barcelona i al Mercat de les Flors, 40% de descompte al Festival de Peralada, entrades a 6€ al TNC i al Teatre Lliure durant tota la temporada, formació amb un 10% de descompte, i moltes avantatges més!

Aquest estiu no et perdis tots els avantatges de ser soci/a de l’APdC. A l’apartat serveis al soci trobaràs tots els avantatges dels que et pots beneficiar: informació, assessorament, formació, més de 80 descomptes, etc. T’adonaràs que simplement anant a un parell d’espectacles al TNC, Festival Grec, al Mercat de les Flors o al Teatre Lliure ja et surt a compte la quota de soci/a de dos mesos!
Al setembre, nous entrenaments per a professionals amb tarifa reduïda
En tornar de l’estiu, reprenem els entrenaments per a professionals amb una fórmula renovada: a partir del proper curs 2018 – 2019 dupliquem les sessions, les disciplines i els espais. Incorporem la dansa clàssica, que se suma a l’oferta ja habitual de contemporània, i oferim una tarifa reduïda que permet arribar a pagar fins a 1€ per sessió.
Tota la informació aquí (oferta especial fins al 8 d’agost!).
El teu suport és indispensable!
Gràcies al teva quota, l’APdC està permanentment treballant en projectes necessaris i de gran importància per a la consolidació del sector com la lluita per a aconseguir unes condicions laborals dignes, les negociacions amb les institucions per a aconseguir unes polítiques culturals adequades al sector; la regulació dels ensenyaments de dansa; la creació i implementació de l’Estatut de l’Artista, la creació d’un programa de suport per a les Transicions professionals. etc. Una feina menys tangible però imprescindible per a que el sector tiri endavant, i que fem gràcies a la teva a la teva ajuda.

Aprofitem per recordar-te que a través de www.dansacat.org i el butlletí mensual donem visibilitat i fem difusió de l’actualitat del sector i les activitats que duu a terme. A través dels formularis de la web pots difondre totes les teves activitats, espectacles i cursos d’una forma molt senzilla, i pots publicar i actualitzar la teva fitxa al directori de professionals per donar-te a conèixer. D’altra banda, ja saps que sempre que ho necessitis t’assessorarem!

Que passis un molt bon estiu!