Actualitat

Aquest estiu gaudeix de totes les avantatges de ser soci de l’APdC!!!

15/06/2009

Entrades pel Grec i el TNC a 5 €, cursos amb un 10% de descompte, tarifes reduïdes a hotels, i moltes avantatges més!…

Aquest estiu no et perdis totes les avantatges de ser soci de l’APdC. Al pdf adjunt trobaràs totes les novetats d’estiu quant a descomptes, veuràs que simplement anant a un espectacle de dansa del Festival Grec, o del TNC ja et surt a compte la quota de soci/a d’un mes!

Gràcies al teva quota, l’APdC està permanentment treballant en projectes necessaris i de gran importància per a la consolidació del sector com la negociació del pacte laboral; les negociacions amb les institucions per a aconseguir unes polítiques culturals adequades al sector; la regulació dels ensenyaments de dansa; l’adequació de les ajudes del CoNCA, etc. Una feina menys tangible però imprescindible per a que el sector tiri endavant, i que fem gràcies a la teva a la teva ajuda.

Aprofitem per recordar-te que a través de www.dansacat.org i el butlletí quinzenal donem visibilitat i fem difusió de l’actualitat del sector i les activitats que duu a terme. A través dels formularis de la web pots difondre totes les teves activitats, espectacles i cursos d’una forma molt senzilla, i pots publicar i actualitzar la teva fitxa al directori de professionals per donar-te a conèixer. D’altra banda, ja saps que sempre que ho necessitis t’assessorarem!