Actualitat

Aquest estiu fes-te soci/a de l’APdC i et regalem la quota juny-juliol!

07/06/2011


Tindràs entrades pel Grec i el TNC a 5 €, accés a la Borsa de Treball,  més de 80 descomptes, el Passaport de la dansa, i moltes avantatges més!

Aquest estiu fes-te soci/a de l’APdC i et regalem la quota juny-juliol (24€)*!

A l’apartat serveis al soci trobaràs totes les avantatges de les quals et pots beneficiar: informació, borsa de treball, assessorament, formació, el passaport de la dansa, més de 80 descomptes, etc. T’adonaràs que simplement anant a un espectacle de dansa del Festival Grec ja et surt a compte la quota de soci/a de dos mesos!

Gràcies a la teva quota, l’APdC seguirà treballant en projectes necessaris i de gran importància per a la consolidació del sector com la lluita per a aconseguir unes condicions laborals dignes, les negociacions amb les institucions per a aconseguir unes polítiques culturals adequades al sector; la regulació dels ensenyaments de dansa; etc. Una feina menys tangible però imprescindible per a que el sector tiri endavant, i que fem gràcies a la teva ajuda.

A través de www.dansacat.org i el butlletí quinzenal donem visibilitat i fem difusió de l’actualitat del sector i les activitats que duu a terme. A través dels formularis de la web podràs difondre totes les teves activitats, espectacles i cursos d’una forma molt senzilla, i podràs publicar i actualitzar la teva fitxa al directori de professionals per donar-te a conèixer. D’altra banda,  t’assessorarem sempre que ho necessitis.

No t’ho pensis més! Contacta’ns: info@dansacat.org// 93 2682473

*És imprescindible per acollir-se a aquesta promoció abonar la inscripció (12€) i tenir compromís de permanència d’una quota (agost-setembre). Promoció vàlida fins al 31 de juliol de 2011 per nous socis/es i exsocis/es que s’hagin donat de baixa abans de l’ 1 de març de 2011. Els nous socis professionals deixaran de pagar 24€, i els estudiants 12€, relatius a la quota juny-juliol.