Actualitat

Aquest estiu fes-te soci/a de l’APdC i et regalem 24€

02/08/2012

Tindràs accés a la Borsa de Treball,  més de 80 descomptes, assessorament personalitzat, el Passaport de la dansa, i molts avantatges més!

Aquest estiu fes-te soci/a  de l’APdC i et regalem la quota d’agost i setembre (24€).

A l’apartat serveis al soci trobaràs tots els avantatges dels quals et pots beneficiar: informació, borsa de treball, assessorament, formació, pòlissa mèdica amb especialistes en medicina de la dansa, el passaport de la dansa, més de 80 descomptes, etc. També podràs publicar i actualitzar la teva fitxa al directori de professionals per donar-te a conèixer. T’adonaràs que simplement anant a un espectacle de dansa ja et surt a compte la quota de soci/a!

Gràcies a la teva quota, l’APdC seguirà treballant en projectes necessaris i de gran importància per a la consolidació del sector com la lluita per a aconseguir unes condicions laborals dignes, les negociacions amb les institucions per a aconseguir unes polítiques culturals adequades al sector; la regulació dels ensenyaments de dansa; etc. I a través de www.dansacat.org i el butlletí informatiu seguirem donant visibilitat i fent difusió de l’actualitat del sector. Una feina menys tangible però imprescindible per a què el sector tiri endavant, i que farem gràcies a la teva ajuda.

No t’ho pensis més! Contacta’ns: info@dansacat.org// 93 2682473 o fes-te soci on-line.

*És imprescindible per acollir-se a aquesta promoció tenir compromís de permanència d’una quota (octubre-novembre). Promoció vàlida fins al 30 de setembre de 2012 per a nous socis/es i exsocis/es que s’hagin donat de baixa abans de l’ 1 de març de 2012. Els nous socis professionals deixaran de pagar 24€, i els estudiants 12€. En els dos casos caldrà que paguin la inscripció: 12€ socis professionals, 6€ socis estudiants.