Actualitat

Aquest dissabte 4 de juny “Ballem en família” a la Pl. Catalunya

02/06/2011

Des de Dansa en família, que treballa per un futur millor a partir de la creació d’espais d’experimentació artística en família, es fa una crida a ballar el tema Bésame mucho en recolzament i reconeixement a totes les persones que estan indignades i lluiten per una societat millor per tots.

Es tracta d’una declaració d’amor, d’un acte de recolzament als que han despertat i defensen no només els seus drets, sino també els drets de tots aquells que segueixen adormits.

L’acció que es proposa, oberta a la participació de tothom que s’hi vulgui sumar, consisteix en: ballar en família, amb els vostres fills/es… avis/es… el tema Bésame Mucho.

Quan: Dissabte 4 de juny a les 18:00h (en punt).
On: Plaça Catalunya de Barcelona. Monument a Francesc Macià. Les escales invertides.
Opcions / Reflexions: Aquest és un acte creatiu i per tant un acte lliure que està obert a interpretacions i creacions. És un acte de llibertat. Els que desitgin fer servir la seva imaginació, la seva indignació… són lliures de fer-ho. Es pot, si algú ho desitja i ho sent, portar missatges escrits al cos, anar disfraçats, utilitzar caretes o màscares, etc.

Dansa en Família et convida a participar. T’incita a participar. I et proposa que utilitzis tots els mitjans de comunicació dels que disposis per a convidar a altres famílies a unir-se a l’acció.