Actualitat

Aquest cap de setmana, doble programació APdC: Fem Dansa a Amposta i Balla’m un llibre a Roquetes

11/10/2019
Aquest cap de setmana concideixen dues iniciatives de l’APdC. Per una banda, Roquetes rep “El cos fugit” adaptació de Sònia Fernàndez de “Pedra de Tartera” en el marc del “Balla’m un llibre” Es podrà veure avui divendres 11 d’octubre a les 19h a la Biblioteca Pública.
Balla’m un llibre neix amb l’objectiu d’apropar la literatura i el llenguatge coreogràfic a tots els usuaris de biblioteques de Catalunya. Ja va per la 5a edició (podeu consultar el programa de 2019 complet aquí).

Per altra banda, el Fem Dansa continua voltant per Catalunya. Amposta és el municipi que l’acull aquest cap de setmana, en el marc del FestiCAMP amb diferents propostes de dansa programades fins diumenge. Podeu consultar el programa aquí.

El Fem Dansa és una iniciativa que busca, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i, de l’altra, permetre que la ciutadania s’atansi a la dansa com a disciplina artística. Enguany hi participen els municipis d’Amposta, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Joan de les Abadesses, Sant Hipòlit de Voltregà i Juneda.
Totes dues iniciatives reben el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Cultura.