Actualitat

Apunteu-vos al taller sobre sol·licituds i justificacions d’ajudes a la dansa!

08/04/2021

El taller, organitzat per l’ICEC, tindrà lloc en línia el 14 d’abril de 2021 i cal apuntar-se abans del dia 12

El proper dimecres 14 d’abril a les 10:00h, l’àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC organitza un taller pràctic sobre la sol·licitud i justificació de subvencions a activitats de circ i dansa de caràcter professional.

Aquest taller pràctic bàsic, està adreçat a tots els/les professionals, gestors i tècnics dels sectors del circ i de la dansa que s’iniciïn a la tramitació d’aquestes línies de subvencions destinades a empreses i autònoms. Està pensat per optimitzar els procediments de sol·licitud i justificació de subvenció dels següents ajuts:

A la primera part del taller s’abordarà de manera pràctica aquells aspectes tècnics i formals més rellevants en el moment de sol·licitar i justificar els ajuts (formulari de sol·licitud, memòria explicativa del projecte, pressupost, documents administratius requerits, etc). A la segona part, els assistents podran exposar els possibles dubtes que tinguin relacionats amb la tramitació de les sol·licituds.

Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual  a través de la plataforma Zoom. La durada aproximada de la sessió serà de 2 hores.

PROGRAMA

  • Recepció i benvinguda a càrrec de Miquel Curanta, director de l’ICEC
  • Presentació de les línies d’ajuts de l’Àrea de les Arts Escèniques a càrrec de Nèlida Falcó, directora de l’Àrea de les Arts Escèniques
  • Presentació de la normativa de bases específiques a càrrec de Jordi Foz, responsable de relacions sectorials de l’Àrea de les Arts Escèniques
  • Treball d’un cas pràctic a càrrec de Nando Ventalló i Àlex Méndez, tècnics de la Unitat d’Ajuts de l’ICEC
  • Resolució de dubtes

Per poder participar en el taller és necessària INSCRIPCIÓ PRÈVIA abans del dilluns 12 d’abril adreçant un correu electrònic a igarciam@gencat.cat (Imma García) amb les següents dades: nom i cognoms, sector (dansa o circ), DNI, mail, telèfon de contacte i empresa.

El dia anterior al taller es facilitarà l’enllaç de Zoom necessari per seguir la sessió.