Actualitat

Aprendre a comunicar: eix de les Jornades Professionals a la 15a Fira Mediterrània de Manresa

22/10/2012

La 15ª Fira Mediterrània de Manresa presenta les Jornades Professionals dedicades a ‘La comunicació en els projectes culturals’, en què la comunicació i la imatge seran l’eix vertebrador els propers 8 i 9 de novembre.

Les jornades proposen una aproximació a una quinzena de projectes per conèixer i debatre innovadores formes de comunicació cultural en un context en què la participació i les noves tecnologies han suposat un gran canvi en el sector, alhora que la frontera entre el local i el global és cada cop més difusa. Amb panells de bones pràctiques, ponències i taules rodones s’analitzaran estratègies comunicatives aplicades als espectacles i a la cultura. Per establir lligams amb l’artista convidat 2012, Isaki Lacuesta – Conxa d’Or al Festival de Sant Sebastià -, també s’aposta per incorporar plenament el mitjà audiovisual oferint formació pràctica de la mà de la plataforma Venusplutón.

Per assistir a les jornades cal acreditar-se com a professional a la Fira i reservar plaça a través de jornades@firamediterrania.cat. L’acreditació dóna accés a tots els espectacles programats i a totes les activitats professionals.

Preus reduïts fins al 10 de setembre i avantatges especials per als socis de les entitats professionals col·laboradores: -20% de descompte per a socis i sòcies de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

Consulta el programa sencer a:
www.firamediterrania.cat/professional-conference