Actualitat

L’APdC participa a la novena edició del Festival Choreoscope

10/09/2021

Choreoscope, el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, torna a les sales de cinema celebrant una novena edició presencial del 14 al 19 de setembre a la Filmoteca de Catalunya i al Cinema Maldà. Al mateix temps, continua amb el format en línia a la plataforma Filmin, presentant continguts exclusius del 20 de setembre al 10 d’octubre. Enguany l’APdC participa en una de les sessions del festival, el diumenge 19 de setembre a les 18h, amb la projecció de dos dels vídeos del DID’21, dirigits per Pere Faura i Ignasi Castañé. Formaran part de la Selecció de Curtmetratges Xerinola, dedicada a les produccions provinents de Catalunya i Espanya.

Aprofiteu per participar al sorteig que obrim avui per veure una de les sis sessions que es fan als Cinemes Maldà. A més, els socis i sòcies de l’APdC podran accedir als Cinemes Maldà per 4 euros.

Choreoscope ha apostat des dels seus inicis per ser el festival anual que apropa el millor cinema de dansa nacional i internacional a les pantalles de Barcelona i aquest any ho fa amb una programació molt més extensa i diversa. 5 sessions de curtmetratges amb més de 50 pel·lícules, 8 llargmetratges de ficció i documental i la més gran retrospectiva a Wim Vandekeybus realitzada fins ara.