Actualitat

APdC i AEDEC organitzen dues sessions d’entrenaments professionals de dansa espanyola

17/01/2023

Seran els dies 31 de gener i 2 de febrer de 10 a 12h a l’Escola de dansa ARC de Cornellà

Des de fa anys l’APdC ofereix entrenaments regulars per a professionals amb l’objectiu de facilitar el manteniment del cos, la seva eina bàsica de treball, a la vegada que es facilita un espai de trobada i d’intercanvi. Fins ara s’han estat oferint entrenaments regulars de clàssic (dilluns i dimecres de 9.30h a 11h) a Eulàlia Blasi i de contemporani (dimarts i dijous de 9 a 10.30h) a La Caldera Les Corts. Amb la intenció de poder oferir també espais per a altres estils i per a la diversitat d’associades, organitzem els propers 31 de gener i 2 de febrer dues sessions d’entrenaments professionals de dansa espanyola, que tindran lloc a l’Escola de dansa ARC de Cornellà.

El ballarí i coreògraf Daniel Doña serà l’encarregat d’impartir aquestes sessions d’entrenament físic i creatiu com a espai conceptual per perfeccionar les matèries tècniques de la Dansa espanyola. Com és habitual, estaran destinades a intèrprets professionals de l’especialitat i també de flamenc. Daniel Doña aproximarà els/les participants al seu personal univers interpretatiu i coreogràfic.

Aquestes trobades estan organitzades per AEDEC i APdC

  • Quan: dimarts 31 de gener i el dijous 2 de febrer de 10 a 12h.
  • On: Escola de dansa ARC. Cornellà.
  • Preus: 30€ persones associades a APdC  / 60€ públic general. Els imports es reduiran a meitat de preu si només es reserva un dia.