Actualitat

L’APdC s’acomiada de la productora, gestora i docent Montse Prat

11/11/2021
montse prat
Montse Prat (Institut del Teatre)

Des de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya volem donar les nostres condolences a la família i amics de Montse Prat, productora, gestora cultural i docent molt estimada per la professió i el seu alumnat, entre el qual es trobaven molts i moltes professionals de l’APdC, l’AADPC, l’ESART i l’Institut del Teatre entre d’altres.

Montse Prat va ser productora d’espectacles de dansa de nombroses companyies i artistes com Mal Pelo, Àngels Margarit, Marta Carrasco i Ramon Oller, entre molts d’altres, i també del Teatre Lliure, del Festival Grec, Teatre Nacional de Catalunya… També va treballar amb directors com Mario Gas, Xicu Masó, Pep Tosar, Lluís Homar, Xavier Albertí, Joan Ollé, Calixto Bieito, Ariel García Valdés o John Strasberg entre molts d’altres.

També va tenir una llarga experiència com a docent de producció i gestió cultural, iniciada fa més de 10 anys a l’Institut del Teatre, on també es va encarregar de la gestió acadèmica. A més, va impartir docència, sempre en producció i gestió, a diferents associacions professionals de l’Estat, com l’APdC, l’AADPC i al Grau Universitari al campus Internacional de les Arts escèniques, ESART.