Actualitat

Busquem espais per oferir els entrenaments professionals de danses urbanes, clàssic i dansa espanyola

24/11/2021

Termini per presentar-se fins al 15 de desembre a les 23:59h.

Des de fa anys l’APdC ofereix entrenaments regulars per a professionals amb l’objectiu de facilitar el manteniment del cos, la seva eina bàsica de treball, a la vegada que es facilita un espai de trobada i d’intercanvi.

Actualment s’ofereixen entrenaments de clàssic (dilluns i dimecres de 9.30h a 11h) a La Piconera i de contemporani (dimarts i dijous de 9 a 10.30h) a la Caldera Les Corts. Els facilitadors d’aquests entrenaments van canviant cada 2-3 mesos i són escollits a partir d’enquestes i suggeriments de les persones associades a l’APdC.

De cara a gener 2022 volem ampliar l’oferta amb una sessió setmanal de pràctiques de danses urbanes, i de dansa espanyola a partir del setembre de 2022.

Excepte els entrenaments de contemporani, que es duen a terme a La Caldera, seu de l’APdC, els espais on s’ofereixen aquestes sessions de pràctiques amb el cos van rotant cada 2 o 3 cursos, per tal de donar conèixer diferents centres.

Per aquest motiu obrim la convocatòria per buscar espais destinats als entrenaments de danses urbanes, clàssic i dansa espanyola. La comissió d’entrenaments de l’APdC serà qui valorarà les sol·licituds i farà la selecció.

Es pactarà amb l’APdC contraprestació econòmica per l’ús de l’espai.