Actualitat

Desvelem els guanyadors i guanyadores dels Premis Dansacat 2020!

18/12/2020

Després de les votacions realitzades per totes vosaltres, ens plau desvelar-vos els guardonats i guardonades de la darrera edició dels Premis Dansacat 2020. Una edició que degut a la situació anòmala que estem vivint s’ha realitzat en format audiovisual i s’ha comunicat a través de les xarxes. En aquest mateix post podeu veure tots els vídeos on Oriol Puig Taulé, Arantza López i Pau Estrem sorprenien a cadsascun dels guardonats d’enguany. No us els perdeu!

Resultats

Millor espectacle

‘The Mountain, the Truth & the Paradise’, de Pep Ramis – Mal Pelo

Millor coreografia

Stéphane Lévy/Cia Moveo, per ‘Conseqüències’ de Cia. Moveo

Millor interpretació

Nuria Guiu per ‘Likes’

Millor espai escènic

Lluc Castells per LÀ i Falaise de Baro d’Evel

Millor disseny d’il·luminació

Bernat Jansà per ‘Pasionaria’ de La Veronal

Millor espai sonor

Miguel Marín per Set of Sets de Guy Nader i Maria Campos

Millor vestuari

Silvia Delagneu per Pasionaria de La Veronal

Millor projecte pedagògic

Tot Dansa / Tots Dansen

Millor projecte social

Barris en Dansa

Premi a la trajectòria

Montse Colomé

Premi honorífic

Cecilia Colacrai

Els Premis Dansacat van néixer amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina de les professionals de la dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d’una banda el seu vessant més artístic i també el social.      

Per l’edició 2020 els premis han comptat amb 10 categories i les candidatures finalistes han estat escollides per una comissió formada per persones expertes de diferents àmbits de la dansa, des de coreògrafes i ballarines, fins a gestores, passant per programadores, de diverses edats i de diferents províncies de Catalunya: Àngels Margarit, Catherine Allard, Cristina Facco, Elena Carmona, Ferran Civit, Gaston Core, Gemma Calvet, Iñigo Martínez, Iva Horvat, Jordi Sora, Marc Oliver, Margarida Troguet, Nathalie Labiano, Pau Estrem, Tristán Pérez-Martin i Vivianne Calvitti.

En el cas de la candidatura de la trajectòria, han estat les persones associades a l’APdC les que han proposat les candidatures finalistes.