Actualitat

Àngels Margarit donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al gener i febrer

28/11/2016

Del 10 de gener al 28 de febrer, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec d’ Àngels Margarit.  Seran a La Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h.

Els vals de 5 classes costen 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.

Àngels Margarit

Es dedica a la dansa en els diferents vessants de ballarina, pedagoga i coreògrafa. L’any 1985, inicia la trajectòria amb la seva companyia Àngels Margarit/cia. MUDANCES i crea els seus propis projectes que es despleguen en diferents àmbits i formats, els quals inclouen creacions a l’espai escènic, sites specifics, improvisació, videodansa, instal·lacions i recerca en els nous mitjans.

Els seus treballs han tingut projecció internacional i han estat coproduïts i presentats en festivals i programacions d’arreu del món. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals. Margarit ha desenvolupat un personal estil de creació que l’ha convertit en un referent de la dansa, col·laborant amb nombrosos artistes i impulsant diferents projectes entorn la creació, la pedagogia i la difusió de la dansa.

Sobre els entrenaments

Aquest entrenament proposa uns materials que ens van escalfant i activant el cos de dins a fora, de lent a ràpid, de l’horitzontal a la vertical.

Aquest treball busca sempre la funcionalitat i el moviment orgànic, és especialment important el treball del terra com a suport, l’ús de l’estructura de l’esquelet i les seves connexions per a aconseguir un moviment eficient, el lideratge de la columna, i els ancoratges i projecció del moviment a l’espai.

Un treball que ens prepara per entendre des de quina consciència física i organització estructural el cos es mourà i es relacionarà amb l’espai en les seqüències de moviment formalitzades que aprendrem i que van creixent en complexitat.

Les seqüències de moviment són motius extrets de materials de repertori formal de coreografies realitzades per Àngels Margarit/cia MUDANCES.