Actualitat

Álvaro de la Peña, Premi Ciutat de Barcelona 2012

07/02/2013

El coreògraf Álvaro de la Peña, ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa pel seu treball coreogràfic ‘Barris en Dansa’. “Un projecte ambiciós conduït amb sensibilitat, risc i compromís social en col·laboració amb professionals i amateurs en tres centres de creació cabdals a la ciutat (La Caldera, SAT i El Graner). Álvaro de la Peña és un artista que amb la seva experiència esperona la dansa a tots els nivells: professional, pedagògic i social”, ha dit l’ organització del premi.

El jurat de dansa dels Premis Ciutat de Barcelona ha estat format per: Cesc Casadesús (president), Alicia Pérez-Cabrero, Toni Mira i Bàrbara Raubert.

Álvaro de Peña, coreògraf i soci de l’APdC, té una llarga i reconeguda trajectòria, i va ser finalista dels Premis Dansacat 2012 de l’APdC, en la categoria ‘Dansa i Societat’, pel projecte ‘Pobles en Dansa‘.

Els guardonats d’aquests premis rebran 7.000€. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dilluns 18 de febrer, a les 19h al Saló de Cent de ‘Ajuntament de Barcelona.
http://www.youtube.com/watch?v=iYNc6Hc3p80