Actualitat

Alerten sobre la possibilitat de ser estafats en voler anunciar-se gratuïtament a la web Tourist Directory

09/07/2008

Els advocats que treballen per l’APdC, Blasco&Sellarés, han confirmat a diversos socis de l’associació que la web ‘Tourist Directory NovaChannel‘ podria estafar als clients que volen anunciar-s’hi atrets per la gratuïtat del servei.

Segons els advocats, la web on suposadament donen els seus serveis no és legal perquè no hi surt el representant o entitat que la porta. Es dóna el cas de diversos afectats en el sector de la dansa, que quasi paguen l’import de l’anunci, 1.087 euros, davant les coaccions i amenaces de l’empresa.

Per anunciar-se en aquesta pàgina, demanen omplir un formulari que sembla per a una guia gratuïta i després envien una fotocòpia del que suposadament ha signat l’anunciant, però la còpia està retocada i li fan creure que ha signat un contracte per anunciar-se. Mentre el primer formulari és amb paper i sobre reciclat i molt senzill, la carta que reclama el pagament és paper amb logotip i més seriosa.

La seu d’aquest grup està a un P.O Box de Suïsa, el segell de la carta és d’Alemanya i el número de compte on s’ha de fer l’ingrés és a Portugal. Segons els advocats aquesta gent no té cap poder per fer res però envien més cartes intimidatòries.