Actualitat

Alcover es prepara per una nova edició del Fem Dansa

22/10/2018
El Fem Dansa arriba avui a Alcover, per tercer any, amb un programa variat de dansa per acostar-la a tot tipus de públic, jove i gran, novell i aficionat.
En el marc del cicle “Arts en moviment”, la dansa prendrà el centre d’Alcover. Els encarregats de captivar el públic seran Diego Sinniger, amb Dis-conect (18.30h al Convent de les Arts), Lali Ayguadé amb Incógnito (19h a l’Església Vella) i Quin Bigas amb Molar (19.45h a Plaça Nova), qui també farà un taller obert a les 11.30h al Convent de les Arts.

El Fem Dansa tornarà a visitar Alcover el 16 de desembre amb A vore, Ramon Balagué, Sònia Gómez, Astrio, Pau Puig i Carme Balagué (19h).
La iniciativa, liderada per l’APdC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i, de l’altra, permetre que la ciutadania s’atansi a la dansa com a disciplina artística.

A més d’Alcover, durant el 2018 el Fem Dansa visitarà els municipis de Sant Hipòlit de Voltregà, Juneda, Sant Joan de les Abadesses, Martorell, Tremp i Palamós.