Actualitat

Al setembre el Circula! 2019 fa parada a Barcelona

31/07/2019

Després que Asun Noales i Otradanza donessin el tret de sortida de la 5a edició del Circula! a Astúries amb Sacra, al setembre el tren de la Dansa fa parada a Barcelona.

El 12 i el 13 de setembre La Caldera Les Corts acollirà el Circula! Tren de creació i formació en dansa amb País Basc com a comunitat convidada d’enguany:

Dijous 12 de setembre a les 20h Doos Colectivo (Cía. Eva Guerrero) ens presentarà El Fin de las cosasDivendres 13 de setembre a les 19h la cia impartirà una master class de dues hores per a no professionals.

Compra d’entrades i inscripció al taller

Es poden comprar entrades per dijous 12 de setembre aquí. Accés gratuït pels primers 50 socis i sòcies i amics i amigues de la dansa de l’APdC que s’inscriguin en aquest formulari.

Altres preus:

  • 8 euros per la compra anticipada fins al 08/09.
  • 8 euros pels amics de la Caldera.
  • 10 euros amb el carnet de biblioteques i Estudiants Institut del Teatre.
  • 12 euros preu general.

El taller de divendres 13 de setembre és gratuït pels socis i sòcies de l’APdC, Amics i amigues de la dansa i Amics i amigues de La Caldera. Preu general: 10 euros. Places limitades. Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Circula! és un projecte estatal que té per objectiu fomentar la formació i la visibilitat d’espectacles en què el moviment i el cos són l’eix central. Va néixer el 2015 per establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en diferents ciutats, afavorint l’intercanvi artístic i trencant barreres geogràfiques.

És una iniciativa impulsada per les associacions de professionals de la dansa d’Andalusia, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid, País Basc, Astúries i Canàries.

En breu es podrà consultar el programa complet a www.circuladanza.wordpress.com