Actualitat

Al setembre arrenca el Girona en Moviment, festival benèfic en suport a la Fundació Oncollida Girona

16/07/2018
Del 6 al 9 de setembre de 2018 es durà a terme el festival benèfic de dansa Girona en Moviment, el qual destinarà els beneficis a La Fundació Oncolliga Girona.

És el resultat per l’aposta per apropar l’art de la dansa i els ballarins catalans de renom a la província de Girona, complementada per la voluntat de recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Això, lligat amb l’oferta d’activitats al carrer, la programació d’espectacles d’alta qualitat, els cursos intensius, els tallers de dansa i una conferència sobre dansa i salut, converteix Girona en Moviment en una oportunitat única per
gaudir de la dansa en totes les seves vessants.
El reconeixement del públic, del sector i de la premsa guanyat a les gales “Ballarins de Girona, junts contra el càncer” celebrades l’any passat al Teatre de Bescanó, ha animat els organitzadors a crear aquesta primera edició del festival Girona en Moviment. En les gales del 2017 es van recaptar 7.500 euros per a la Fundació Oncolliga Girona, per a projectes del banc de perruques i serveis de psicooncologia.
Girona en Moviment és un esdeveniment cultural i benèfic que aposta per crear lligams entre la dansa i la salut, tot relacionant l’art de la dansa i el treball corporal amb el benestar físic, emocional i espiritual de les persones. D’aquesta manera, Girona en Moviment apropa nous llenguatges als ciutadans i crea vincles entre diferents disciplines.
Més informació aquí.
Programació
CONFERÈNCIA DANSA I SALUT
6 setembre 19:00h, CaixaForum
BALLEM! CURSOS INTENSIUS
7, 8 i 9 setembe, Cont-Class i The Classical Ballet School
ESPECTACLE LA PIAZZA
7 setembre 21:00h, Auditori de La Mercè
BALL AL CARRER (tallers i espectacles)
7 i 8 setembre 19:00h – 21:00h, Plaça Catalunya
TALLER DE DANSA
8 setembre 12:00h, The Classical Ballet School
GALA BALLARINS CATALANS, JUNTS CONTRA EL CÀNCER
9 setembre 19:00h, Teatre Municipal de Girona.
Venda d’entrades aquí.